Jelovnik

U jelovnik restorana Domižana umiješali smo dozu tradicionalnog, veliku žlicu modernog, nekoliko šalica kreative i neizmjerne količine strasti našeg chefa Spasela Krešića koji je u svojoj karijeri ostvario četiri Michelinove preporuke.

Dok već polako zamišljate okuse koji vas čekaju u restoranu Domižana pogledajte što bi s još s našeg menija moglo zadovoljiti vaša nepca.

Kada je riječ o specijalitetima koje ćete naći na jelovniku restorana Domižana vidjet ćete kako nije riječ o isključivo ribljem restoranu. Riba je svakako neizbježan dio našeg menija, no naći će se tu i mesni specijaliteti, ali i ukusni zalogaji poput sendviča, pizze, burgera.

Bit će tu i pokoje iznenađenje od našeg chefa kuhinje.

Ono što je potrebno naglasiti jest to da su naša jela spremljena od namirnica koje nabavljamo od provjerenih lokalnih proizvođača, ali i to da iz naše kuhinje dolazi domaće – domaća tjestenina, domaći pesto, ali i brojne druge delicije. Opsesivno tražimo najbolje, najukusnije sastojke koje možemo pronaći kod poljoprivrednika, uzgajivača, i proizvođača na lokalnom tržištu.

Spajajući takve sastojke stvaramo inovativne okuse i svježa, živopisna, i raskošna jela koja će uspjeti impresionirati i najveće hedoniste.

ISTRAŽITE

À la carte ponudu

U nastavku svoje gastro priče u restoranu Domižana, ribljem meniju svakako dodajte rižoto od sipe poslužen sa čipsom od parmezana. Oni koji se odluče za mesnu varijantu neće pogriješiti sa domaćim pljukancima - janjećim raguom posluženim sa sirom iz komine i rikulom, a tu je i specijalitet kuće - ramstek Domižana (dry aged) poslužen uz pire od krumpira, gljive, pancetu i lisnato tijesto.

domižana-restaurant-cavtat
domižana-restaurant-cavtat