O nama

Kada povežemo značaj koji daje korijenje i baština Domižane i vrijednosti našeg tima ostvarujemo svoj dugogodišnji san – kreiranje autentičnih gastro priča i stvaranje uspomena kojih ćete se vi, naši dragi posjetitelji, uvijek rado prisjećati.
Korijeni, baština & mediteran

Smisao korijena & baštine

Interijer i eksterijer restorana je trebalo dotjerati, no lokacija na kojoj se restoran Domižana nalazi priča priču za sebe jer je smješten na samoj obali mora. Uz čarobne zalaske sunca, tu je i šum mora kao i plaža na kojoj ćete zaboraviti na sve brige i poželjeti da ljeto u Cavtatu traje zauvijek!

Još jedna prednost lokacije restorana Domižana je ta što restoran ima dvije terase pa ovisno o raspoloženju možete odabrati prvi red do mora na otvorenoj terasi, kao i natkriveni dio koji gdje ćete uživati u obiteljskom druženju, romantičnoj večeri za dvoje, ali i dobroj hrani s dobrim društvom.

domižana-restaurant-cavtat-slika-1200px-50
domižana-restaurant-cavtat-slika-1200px-49
Tim

Upoznajte nas

Sve što čini našu priču zanimljivom i primamljivom ne bi bilo dovoljno bez kvalitetnog tima! Trojac koji se odlučio krenuti na ovo putovanje spaja prije svega prijateljstvo, strast & stručnost!

Spasel Krešić

Chef

Svoje iskustvo počeo je prikupljati još za vrijeme srednje škole. U svojoj karijeri radio je u nekim od najuglednijih dubrovačkih hotela te pripremao jela za brojne slavne i ugledne osobe. Radio je i u Zagrebu, no ipak mu je najdraže biti na domaćem terenu. Pripremao je specijalitete od sushija do fine dininga. Strast koju ima za pripremanjem hrane uvijek ga tjera na osmišljavanje novih jela koja će spajati sofisticirane i osebujne okuse i razigrane tanjure. 

Uz znatiželju i kreativu tu je uvijek prisutna želja za učenjem i usvajanjem novih vještina. Gastronomska remek djela našeg chefa teško je dočarati, jednostavno ih morate probati.

niksa-pejic

Nikša Pejić

Manager

Baš poput ostatka svog tima cijeli radni vijek je u ugostiteljstvu i turizmu tijekom kojeg također radi u eminentnim hotelskim kućama gdje je korak po korak gradio svoje znanje i prošao brojne pozicije koje su ga dovele do pozicije voditelja nabave, jedne od ključnih uloga za funkcioniranje svakog restorana, kao i voditelja već spomenutog restorana s četiri uzastopne preporuke renomiranog Michelin vodiča.

rudi-barbir

Rudi Barbir

Manager

Trojac upotpunjuje još jedan član sa zavidnim iskustvom koji na svojem putu prolazi stepenicu konobara, „food&beverage“ managera, šefa restorana, da bi došao do uloge voditelja cjelokupnog poslovanja istaknutog dubrovačkog restorana. Uz sve to, vrijedi istaknuti i sommelierski tečaj drugog stupnja najprestižnije svjetske vinske škole za edukaciju o vinu i žestokim pićima, WSET (Wine and Spirit Education Trust). 

Rudijeva upornost, marljivost i glad za nečim novim otvaraju mu nova vrata i daju vjetar u leđa za pokretanjem priče restorana Domižana.